palpal

Писмо Маријани Ђурђевић, ал није љубавно

Већ три године нисам добио ни секунду, буквално ни секунду времена као народни посланик у заробљеном Јавном сервису Републике Српске, иако сам вјероватно један од активнијих посланика у Народној скупштини Републике Српске. Не само да никада нигдје нисам гостовао у некој емисији, већ ни на сајту, а не на телевизији, није пренесена нека моја изјава.

Цензура иде толико далеко да чак са програма РТРС-а скидају емисије гостију ако су се случајно са мном негдје састали, фотографисали или попили пиће прије емисије, као што је недавно био случај са Млађаном Ђорђевићем, јер емисија код Вање Фуртуле, коју је снимио пар дана прије објаве фотографије са мном, била је најављивана, али никада није емитована. Разлог је – гост се фотографисао са Вуканом!

Истовремено добијам простор у сплитској Слободној Далмацији, Дубровачком Вјеснику, подгоричком Дану, београдском Данасу и другим медијима из региона.

Због тога сам одлучио да пошаљем једно писмо главној и одговорној уредници Информативног програма  РТРС-а Маријани Ђурђевић и другим уредницима РТРС-а, са копијама интервјуа које сам урадио, како би бар тако сазнала неке моје политичке ставове.

Детаљније у видео прилогу…