palpal

Petrović ponovo ponizio Draškovića

Draskovic.jpg

Petrović ponovo ponizio Draškovića

Po drugi put za samo mjesec dana gradonačelnik Trebinja Laki Petrović ponizio je javno svog bliskog saradnika i načelnika Odjeljenja za privredu grada Trebinja Radenka Draškovića. Prema našim saznanjima Petrović je Draškoviću ove sedmice oduzeo službeni telefon i umreženu „vpn“ karticu, a povod za ovakvu odluku je to što se Drašković nije odmah javio Petroviću na telefonski poziv!?

Ovo nije prvi put Petroviću da ponižava i omalovažava svoje najbliže saradnike. Tako su njegovi lokalni dvorski portali ranije objavili vijest da je gradonačelnik po kazni smanjio plate načelnicima gradskih odjeljenja jer su navodno radili loše i nisu postigli dobre rezultate, a među kažnjenim između ostalih bio je i Drašković.

Drašković je lokalni funkcioner DNS, a odbornici Pavićeve stranke u Trebinju nedavno su glasali protiv SNSD-ovog prijedloga da lokalna Skupština dobije i drugog potpredsjednika iz reda nacionalnih manjina. Očito je da između dvije stranke postoje brojne varnice i sve veći animoziteti, ali su međusobni interesi, uzajamni odnosi i međusobni prljavi poslovi isuviše isprepletani da bi se lako mogli raskinuti pa će trula koalicija vjerovatno nastaviti da funkcioniše još neko vrijeme.

Radenko Drašković je blizak rođak Rodoljuba Draškovića, a prije imenovanja na funkciju u gradskoj administraciji bio je jedan od čelnih ljudi kompanije „Swisslion“ u Trebinju.

Javno omalovažavanje i ponižavanje svojih najbližih saradnika, prebacivanje na njih odgovornosti za izostanak bilo kakvih rezultata jasno oslikava i pokazuje kakav je mentalni sklop nesrećnog trebinjskog gradonačelnika Trebinja. Ovakvim ponašanjem Laki pokušava da liječi komplekse i frustracije iz svoje rane mladost. Ponižavati i kinjiti najbliže saradnike da bi uzdigao sebe, pokazao lažnu moć i snagu, odlika je slabića koji su nesigurni u sebe.
Kako siješ tako ćeš i požnjeti, i sigurno je da će ubrzo doći vrijeme kada će se stvari okrenuti, i kada će upravo poniženi da uzvrate Lučijanu, na isti način kako je i on sijekao glave svojim mentorima i saradnicima probijajući se ka vrhu partijske nominiklature.