palpal

Павловић ударио на Бурсаћа

У приједорском СНСД-у влада прави хаос, а дугогодишњи лични анимозитет између Саше Бурсаћа, предсједника Градског одбора СНСД-а у Приједору и одлазећег градоначелника Далибора Павловића доживио је врхунац и прерастао у јавни сукоб.

Чим сам објавио ултиматум Павловићу и преписку у вајбер групи приједорског СНСД-а, Саша Бурсаћ је у року од пола сата дао изјаву за локални портал ИнфоПриједор да ће Павловић сутра поднијети оставку и послати је ЦИК-у БиХ, те да због наводног засједања Скупштине града Приједора уз процедуралних разлога до сада није послата оставка ЦИК-у, што је рањени Павловић схватио као издају и забијање ножа у леђа па је на својој страници напао Бурсаћа, назвавши га „дотичним“ политичарем.

Сада је очигледно да Павловић није написао нити потписао текст оставке Додику, већ да је то врло вјероватно урадио неко умјесто њега како би заштитио углед и ауторитет великог вође.

 

Неки од челних људи града Приједора, који је доживио погром и велико страдање у Другом свјетском рату, вечичају нацисте и фашисте, сликају се са капама злогласног Хитлеровог Вермахта, што је незабиљежен скандал.

 

Додик је додатно понижен дешавањима у Приједору јер је Павловић показао да је изгубио углед и моћ у својој странци и да му одбијају послушност чак и нижерангирани чланови, наркомани, алкохоличари и душевно поремећене личности.

Према мојим сазнањима, из Бањалуке је организован превоз са 3 аутобуса чланова СНСД-а јер је Павловић свјестан да ће данас доживјети дебакл, упркос притиску, позивима и агитацији активиста СНСД-а, а Приједорчани не желе да понижавају себе одбраном девијантне и болесне личности која жели да цијели град постане његов талац.

За пола сата почиње срамно скуп подршке Павловићу на Тргу ослобођења у центру Приједора, и ускоро доносим више детаља о дешавањима на терену.

 

Небојша Вукановић