palpal

Ово су нови челници СО Угљевик након издаје Василија Перића

У 10 часова почела је сједница Скупштине општине Угљевик, на којој је озваничена нова коалиција у општини између СДС-а и СНСД-а, у којој ће бити и друге „мале“ странке и готово да неће бити опозиције међу одборницима у Угљевику. То је епилог издаје начелника Василија Перића, који више од 20 година влада овом општином и на крају је направио пакт са ђаволом, СНСД-ом, који ће га народ казнити и који ће га скупо политички коштати.

На сједници су изабрани и нови функционери, а погледајте ко је добио коју функцију након  издаје у Угљевику, која долази у врло незгодном тренутку када се води борба за утврђивање изборне крађе на Општим изборима у организацији СНСД-а и Милорада Додика.

За новог предсједника Скупштине општине Угљевик управо је изабран Зоран Лазић из СНСД-а, дипломирани менаџер са дипломом приватног факултета, а претходно је оставку на функцију председника СО Угљевик поднио Ђоко Симић, пензионер, бивши радикал и СДС-овац

– Недељко Марковић, дипл. инж. електротехнике, запослен у Електро-Бијељина, нови је потпредседник Скупштине општине Угљевик

Да би омогућио формирање нове власти и коалиције оставку на мјесто потпредсједника СО Угљевик је поднио Драган Ђокић, који је иначе отишао у пензију након избора 2020. године, узео отпремнину у Електро-Бијељини и прешао на мјесто потпредсједника Скупштине општине Угљевик, са спорном дипломом приватног факултета. Након подношења оставке овај пензионер са спорном дипломом именован је на функцију вршиоца дужности директора Туристичке организације Угљевика, а мјесто му је уступио, подношењем оставке, колега из покојног НДП-а.

 

Небојша Вукановић