palpal

OTKRIVAM DETALJE INCIDENTA sa vozilom i pratnjom Željke Cvijanović u Mostaru

Kabinet predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović danima ne odgovara na pitanja medija i javnosti, šta se dogodilo u incidentu na magistralnom putu kod Mostara, u kome je učestvovala pratnja i njeno obezbjeđenje, šta je bio razlog i kakohe do incidenta došlo. Danas sam dobio informaciju da je vozilom iz pratnje Željke Cvijanović upravljao Aleksandar Petković, a u vozilu su bile još dvije ženske osobe koje su se policiji tokom uviđaja predstavile kao savjetnice.

Drugim vozilom upravljao je Benjamin Palikuća iz Mostara, koji je osumnjičen da je bio napadač na vozilo iz Kabineta predsjednice Republike Srpske. Benjamin je sin policajca iz Mostara, i prema mojim saznanjima nije od ranije poznat organima gonjenja.

Istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo i kako je do incidenta, da li ima neke dublje pozadine, da li je počinjemo neko krivično djelo i da li je bila namjera da se ugrozi sigurnost štićene ličnosti.

Inače Aleksandar Petković očigledno je istaknuti aktivista vladajuće partije, što se može vidjeti iz njegovih objava i aktivnost na društvenim mrežama. Ostaje da se vidi da li će Željka Cvijanović i neko iz njenog okruženja izjaviti šta se tačno dogodilo i da li je tačno pisanje režimskih medija.

Pogledajte video prilog iz Dnevnika BN televizije..

 

Nebojša Vukanović