palpal

Осврт након саслушања и одузимања волва

Кад нема правде за народ нек нема мира за власт! Ова изрека мексичког револуционара Запате одлично одсликава стање у данашњем времену, и једини ефикасан начин демократске борбе против тираније и насиља режима.

 

Као реакција на кршење закона, радничких и људских права требињских ватрогасаца и службеника градске администрације, данас сам паркирао возило испред сједишта Градске администрације у Требињу, што је изазвало узбуну у владајућим структурама, али и оголило право лице тужиоца и правосуђа.

Тужиоци и полиција су све дигли на ноге, привели ме у станицу Полицијске управе, саслушали и написали кривичну пријаву, без иједног доказа и основа, а годинама не раде ништа да процесуира криминал и пљачке стотина милиона марака.

Такође је оголила немоћ градоначелника Ћурића, који је због мог писања, по сопственом признању и исказу вјештаку др Црногорчић, имао озбиљне психичке проблеме због мојих текстова, имао несаницу и слаб либидо, а сада би да глуми доктора и дају дијагнозе, а које су прави показатељ његове слабости и немоћи.

 

Детаљнији осврт у видео колумни…

 

Небојша Вукановић