palpal

Oskar nepopularnosti pripao dr Ćuriću – 30 pregleda za 7 dana

Drug Ćurić dr Mirko, kum Luke Petrovića postavljan na mjesto gradonačelnika Trebinja, dobio je Oskara nepopularnosti od slušalaca i gledalaca Radio Trebinja, svog Glasa koncila i Partije. Da je zaslužio ovu prestižnu titulu najnepopularnije i najomraženije ličnosti potvrđuje i njegovo nedavno gostovanje u Jutarnjem programu Radio Trebinja, gdje je po običaju mlatio gluposti, floskule i fraze, prodavajući po starom običaju maglu narodu po ko zna koji put.

Za 7 dana gostovanje gradonačeknika imalo je prestižnih 30 pregleda, nešto više od 4 dnevno u proseku, od čega sam ja donio najmanje 5 pregleda jer danima provjeravam kako napreduje gledanost i uticaj trebinjskog influensera i gradonačelnika.

 

Tuga, kad i čemer, i iskreno se radujem nekom novom i sličnom gostovanju dr Ćurića, koji svakim danom nanosi sve veću političku štetu SNSD-u. Uskoro ću objaviti analizu kako je SNSD u Trebinju, za dvije godine od kako sam postao poslanik a dr Ćurić gradonačenik, od 2018. do 2020. godine, izgubio 3000 glasova ili 30%, a dobrim dijelom zbog rada kumova, Ćurića i Petrovića.

 

 

Sve će biti jasnije početkom oktobra, kada se prebroje glasovi u kutijama u Trebinju, strmoglav pad SNSD i težak poraz režima. Živi bili pa videli, neka bude borba neprestana do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović