palpal

Opsesija i fariseji

Prenosim u cjelosti sjajan tekst Bojana Milićevića, koji se osvrnuo na opsesiju i paranoje gen-seka vladajuće Partije Luke Petrovića.

Da li je moguće da gensek Partije, kvasac farisejski, Luka Petrović, skoro svaki dan piše nešto o Vukanu, a pritom ga naziva gubitnikom? Pa kakav je to paradoks. Ako nekoga smatraš nebitnim i gubitnikom zašto se baviš njime non stop, lopužo i sramoto Hercegovine? Čega se i koga plašiš?

Zaveli ste toliku diktaturu da te je toliko pogodila činjenica da je u Skupštinu Grada ušlo par poštenih i borbenih ljudi s naše Liste (jer toliko ukrasti niste mogli), pa iz straha i panike, jer znaš da te ljude ne možeš kupiti ni da našoj Listi „prepišeš“ upravljanje cijelom EP RS, počinješ da se baviš našim odbornikom, Đorđem Vučinićem, i njegovim izlaskom na piće sa svojim društvom.

Ti, kvascu farisejski, da se baviš što je neko izašao na piće? Ti, koji si ojadio Hercegovinu za milione, koji gospodariš i najbizarnijim stvarima u našem gradu i Hercegovini da se time baviš?

Ti, koji si od Zemlje Svetog Save napravio sopstvenu prćiju, u svome selu napravio višemilionsku vilu, uništio i bacio u minus svako preduzeće, sport i sve u Hercegovini.

Samo od para koje si iskoristio da ti se mijenja voda u tvome bazenu ljetos se moglo nahraniti na stotine trebinjskih porodica i ti si takav našao da nekome držiš slovo? Sram da te bude, kvascu farisejski!

Da ne spominjemo tvoje apartmane po Srbiji sve ostale nekretnine i kuću na Ivanici koju si i zaboravio od silnog bahaćenja.

I da sve to nije dovoljno, licemjeru, valjda bi trebalo da te nauči da prestaneš činjenica da ti ne ide u tome i to što se samo najodaniji članovi Partije, botovi, matore udbaške drtine i tvoji partijski drugovi širom Republike Srpske osvrću pozitivno na tvoje pisanije o „Gubitniku“.

Vjerovatno je brojka ucijenjenih, potkupljenih, zastrašenih toliko velika što govori i činjenica i da se skoro niko ne slaže čak i od tih silnih što te prate i da je skoro svakoga sramota da podrži te tvoje gluposti. Mada me iskreno čudi da nisi počeo i sa internet terorom pa da tjeraš ljude i da ti lajkuju te tvoje nebuloze.

Evo ti jedan savjet, posavjetuj se u Srbiji sa bratom Radom što se toga tiče. Njegov SNS na čelu sa Vučićem je doktorirao te metode terora, botovanja i obmanjivanja javnosti.

I na kraju, mi, i ja lično, ćemo se baviti tobom i kabadahijama koji vode SNSD, jer samo u vama i jeste problem, vi vladate. Vi sprovodite teror nad ovim narodom, pa i svojim ucijenjenim, zastrašenim i obmanutim članovima od kojih mnogi nisu ništa krivi i koji su posljedica vašeg javašluka i narodnog siromaštva. Vi ste ojadili ovu zemlju i vama se treba baviti.

A kada padneš, „pobjedniče“, i kada izgubiš moć, neće ti se za trag znati u ovome gradu kao što i nije znao, dok nisi uzeo partijske uzde. Opet nećeš ni silaziti u grad i postaćeš nebitan potpuno kao što je danas nebitan Boris Tadić i neki tvoji partijski drugovi kojima ste „skinuli glave“ i svi ostali koji su završili na smetlištu istorije, a nisu donijeli ništa dobro ovom napaćenom narodu. Napustiće te i zaboraviti svi kad izgubiš moć, „pobjedniče“, jer nemaš nikakvu moralnu osobinu ni ljudskost da bi ti čovjek i nazvao „dobar dan“ a kamoli se družio sa tobom.

Ali ajde, ako ništa, bar si u politici naučio kako da koristiš escajg i da se trenerka ne nosi na cipele kad silaziš u grad.

 

Bojan Milićević