palpal

Opasne prijetnje i napad Uzurpatora na BN televiziju

I dok sa jedne strane pokušava da namami u klopku i slomije kičmu opoziciji novim lažnim pozivom na srpsko jedinstvo i pravljenje zajedničke „koncentracione Vlade“, Uzurpator Milorad Dodik sinoć je na svom ATV-u uputio opasne prijetnje i poziv na obračun sa BN televizijom. Ovakve prijetnje i zastrašivanje su opasne, predstavljaju krivično djelo zbog kojeg bi Uzurpator i nasilnik morao napokon biti pozvan na odgovornost da pravna države i institucije nisu zarobljene.

 

Ovakvim neprimjerenim diskursom, opasnim prijetnjama i sramnim ponašanjem on pokazuje kakve su mu stvarne namjere, i da krizu, koju je sam donekle isprovocirao i dogovorio sa Inckom, želi da iskoristi za obračun sa političkim protivnicima, slobodnim ljudima i intelektualcima.

Ne vjeruj Dodiku ni kad ti darove nosi. Bilo  kakva koncentraciona Vlada sa njim predstavljala bi izdaju naroda. Ili on ili mi. Jedino što može da uradi je da se bezuslovno povuče i preda vlast, kao što je Jeljcin predao vlast Putinu početkom 2000. godine, da nova ekipa slobodnih i časnih patriota zavede pravdu i red, ukroti tajkune i moćnike, doprinese normalizaciji, pomirenju i stabilnosti koja je prijeko potrebna svima, ne samo Srbima.

 

Činjenica da se režim uplašio, da su se kao kukavice prepali raspave u Narodnoj skupštini Republike Srpske, pa su zatvorili za javnost Posebnu sjednicu jer strahuju da bi Uzurpator mogao da ponovo lomi mikrofone nakon moje diskuje, samo je pokazatelj njihove slabosti.

Oni tvrde da bi svojom duskusijom raspravu odveo u pogrešnom smjeru, ali ako je ovakvo ponašanje vlasti ispravno onda bi rado bio u kontra smjeru od njih!

Oppirnije u video prilogu.

Nebojša Vukanović