palpal

Омиљена пјеваљка и кандидат Узурпатора

Објаве на инстаграму откриле су да је извјесна Маја Гашевић омиљена Додикова пјеваљка, славуј кога он радо слуша на журкама које организује. Мало пјева она, мало он, буде мало балшиша који се подијели, и народ би рекао вуци сити а овце на броју.

Неби било ништа чудно у томе да супруг од госпође Маје, извјесни господин Игор Гашевић, није био колега Узурпатору, „независни“ кандидат за председника Републике Српске, који је освојио чак 251 глас, или у просјеку по један на сваком 20-ом бирачком мјесту.

Поставља се питање какав је мотив анонимног супруга омиљене дјевојке пјеваљке да скупи неколико хиљада потписа и 10-ак хиљада марака да се пријави за изборе и одвуче гласове пријатељу или је мотив другачији!?

Истрага би лако провјерила да ли су провјерени кадрови СНСД-а попунили Бирачке одборе широм Српске, и да ли су били дио организоване криминалне групе која је крала гласове у корист Узурпатора. Ово је сасвим довољно информација полицији, тужилаштву и другим заробљеним институцијама да отворе истрагу, дођу до доказа корупције, трговине бирачким одборима и организованог преправљања изборне воље грађана.

 

Небојша Вукановић