palpal

Одлуке су јасне и недвосмислене

Иако режим покушава да манипулише народом и јавности, сакрије издаја и гажење Закључака Народне скупштине Републике Српске те скрене пажњу лажним протестима и блокадама, које се организују са циљем да се изазову тензије а кључни проблеми скрену у други план, ипак им то неће поћи за руком.

Народна скупштина Републике Српске тражи од свих изабраних представника да не учествују у разговорима о рјешавању било којег од осталих приоритета Европске Уније док се не ријеши питање страних судија у Уставном суду БиХ те усвоји Закон о Уставном суду БиХ. Ма колико се трудили, скретали пажњу јавности, искривљивали чињенице, лагали и манилулисали, неће им поћи за руком да све поново направе будалама.

Такође им неће помоћи ни вишедневна шутња откуд замјеник министра одбране, друг Гогановић, на састанку са америчким амбасадором и дипломатама, кад је Влада Републике Српске донијела Одлуку да се прекидају сви контакти са америчким и британским амбасадорима?

Народ не би смио да клоне у летаргију, нијемо посматра понижења и издају, те учествује у режимским представама, лажним протестима и блокадама, већ мора устати, изаћи на улицу и поручити ДОСТА ЈЕ!

 

Небојша Вукановић