palpal

Odluke su jasne i nedvosmislene

Iako režim pokušava da manipuliše narodom i javnosti, sakrije izdaja i gaženje Zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske te skrene pažnju lažnim protestima i blokadama, koje se organizuju sa ciljem da se izazovu tenzije a ključni problemi skrenu u drugi plan, ipak im to neće poći za rukom.

Narodna skupština Republike Srpske traži od svih izabranih predstavnika da ne učestvuju u razgovorima o rješavanju bilo kojeg od ostalih prioriteta Evropske Unije dok se ne riješi pitanje stranih sudija u Ustavnom sudu BiH te usvoji Zakon o Ustavnom sudu BiH. Ma koliko se trudili, skretali pažnju javnosti, iskrivljivali činjenice, lagali i manilulisali, neće im poći za rukom da sve ponovo naprave budalama.

Takođe im neće pomoći ni višednevna šutnja otkud zamjenik ministra odbrane, drug Goganović, na sastanku sa američkim ambasadorom i diplomatama, kad je Vlada Republike Srpske donijela Odluku da se prekidaju svi kontakti sa američkim i britanskim ambasadorima?

Narod ne bi smio da klone u letargiju, nijemo posmatra poniženja i izdaju, te učestvuje u režimskim predstavama, lažnim protestima i blokadama, već mora ustati, izaći na ulicu i poručiti DOSTA JE!

 

Nebojša Vukanović