palpal

Od sutra naša sekretarica Vanja Ivanović sa građanima u Kancelariji Liste za pravdu i red u Banjaluci

Prošlo je ljeto i vrijeme godišnjih odmora, period kad su ljudi manje zainteresovani za politiku i žele da odmore od svakodnevnice, a sa dolaskom jeseni počinje i period intenzivnijeg rada i komunikacije sa građanima. Ovog ljeta smo otvorili Kancelariju za pravdu i red u centru Banjaluke, a od ponedeljka naša Vanja Ivanović biće sekretarica u Banjaluci i vrata naše Kancelarije u TC Ekvator će biti otvorena za sve građane.

Poznato je da funkcionišemo na specifičan način, trudio se da ne budemo napadnu i navalentni, ne želimo nikog vući za ruku, nemamo klasično članstvo kao drugi politički subjekti, ali smo otvoreni za sve građane.

Do lokalnih izbora ostala je tačno godina dana, a Banjaluka je za nas jako važna, jer je prošle godine naša Lista za pravdu i red dobila podršku više od 7500 Banjalučana za Narodnu skupštinu Republike Srpske, a 8700 za Parlamentarnu skupštinu BiH, bili treći po snazi politički subjekat i to je velika obaveza i imperativ jer se moramo odužiti na pravi način Banjalučanima na snažnoj podršci.

Od sutra, ponedeljka 2-og oktobra, u periodu od 10 do 13 časova naša Vanja Ivanović će biti svakog ponedeljka, srijede i petka u Kancelariji, koja se nalazi u Tržnom centru Ekvator, pored Fabrike kafe i preko puta Knjižare „Kultura“ u centru Banjaluke, i svi građani mogu doći da se informišu o našim daljim aktivistima i da nam se priključe, jer treba napraviti snažnu Listu i ekipu za naredne lokalne izbore.

 

Vrlo često ću biti u Kancelariji i najaviti dolazak, već od ove srijede, bar jednom ili dva puta mjesečno, a više detalja o našim daljim aktivnostima i radu u Banjaluci u kratkom video prilogu i razgovoru sa našom Vanjom Ivanović, sekretaricom Liste za pravdu i red u najvećem gradu Srpske…

 

Nebojša Vukanović