palpal

Od 20 časova gost emisije „Imate riječ“ sa Milijanom Kos na ATV

Posle dugo vremena pozvan sam da gostujem u nekoj emisiji u formatu 1:1 na nekoj režimskoj televiziji, i to na Prointerevoj Alternativnoj televiziji, a vjerujem da će biti zanimljivo jer je veliko interesovanje javnosti. Gost sam emisije „Imate riječ“, koju uređuje i vodi urednica Informativnog programa ATV-a Milijana Kos, a koja počinje od 20 časova.

Kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i lider parlamentarne stranke koja ima svoj Klub poslanika za 5 godina nisam dobio ni sekundu vremena na zarobljenom „Javnom servisu“ RTRS-u, dok su mi na ATV još 2019. otvoreno rekli da sam „persona non grata“, što su prekršili samo jednom kad je bio duel sa Nešićem.

Uprkos tome, čim je objavljena najava gostovanja pojedinci bliski Jeleni Trivić, pokrenuli su kampanju na društvenim mrežama kako sam „korisni idiot“ režima, po nalogu svoje šefice koja se očito uplašila da ne progovorim javno o njenom pravom licu, ali nepotrebno se plaši jer ne idem na ATV da pričam o njoj već o stvarnom vlasniku ATV-a, režimu, suludoj politici… Gospođa Trivić je redovan gost Teleringa, RTRS-a i Mate Bitange, pa me čudi da je postala ovakav čistunac, a posebno je zanimljivo da me najviše napadaju Jelenini saradnici, bivše moje pristalice iz Zvornika koje sam otjerao iz Liste jer su povukli samovoljno posmatrače nadam izbora, suprotno mojoj preporuci, i tako omogućili Zoranu Stevanovića i režimu da pokrade izbore.

Zanimljivo da se pored saradnika Jelene Trivić sa istom pričom pojavio Danijel Simić, predsjednik dvorskog Udruženja novinara Republike Srpske, bivši lažni disident i kritičar Milorada Dodika koji je naprasno ućutali i promijenio ploču, postao Dodikobranitelj, a sad bi meni držao slovo zbog jednog gostovanja.

 

O more o tempora. Na putu za ATV svratio sam do Gacka, pogledajte kratak video prilog prije gostovanja od 20 časova.

Podsjećanje na duel u kome sam ogolio i demaskirao pravo lice i namjere Nenada Nešića, a njegovo ponašanje nakon izbora i koalicija sa Miloradom Dodikom najbolje pokazuju koliko sam bio u pravu.

 

Nebojša Vukanović