palpal

Обренова цвјећара одјављена а јавне набавке пристижу

Чувена Обренова цвјећара, или боље рећи „Салон цвијећа Бајка“ из Добоја је одјављена, и формално-правно затворена и не ради, вјероватно под изговором пандемије, ал то не смета Адријани Петровић, снахи господар Обрена, да сервисира јавна предузећа разним потрепштинама и врши јавне набавке, од новогодишњих пакетића, хране до аранжмана цвијећа. Поставља се логично питање како је могуће да Цвјећара која је одјављена, нема запослених радника, не плаћа порезе, доприносе и обавезе према држави, врши јавне набавке за јавне установе и предузећа? Да ли је Бутик у међувремену на кратко поново „пријављен“ како би могао вршити јавне набавке?

Електро-Добој није једини, новогодишње пакетиће за дјецу железничара од затвореног Салона цвијећа „Бајка“ набавиле су и Жељезнице Српске, град Добој, друге јавне установе и предузећа из Добоја, а ваљда би нека од заробљених институција требала да се огласи и каже како је то могуће?

 

Адријана Петровић одјавила је и свој Бутик „Беба кидс“ у Добоју, ал не знамо како је он раширио бизнис, да ли он врши јавне набавке облачи раднике и дјецу јавних предузећа у Добоју. Занимљиво да је мајка од друге снахе, заправо претходне Дарјане Живковића Петровић, годпођа Славица Живковића,  члан је Градске изборне комисије града Добоја, која је покушала да изврши невјероватну крађу гласова, ал о томе и добојским замршеним добојским  везама у неком од наредних текстова…

 

Небојша Вукановић