palpal

Obimna dokumentaciji na 54 strane predata SIPI i CIK-u

Narodni poslanik Nebojsa Vukanovic

Danas sam predao obimnu dokumentaciju na čak 54 strane  Centralnoj izbornoj komisiji BiH o grubim zloupotrebama izbornog procesa, lažnom prijavljivanju glasanja poštom iz inostranstva, kršenju zakona, kupovini glasova, kršenju izborne šutnje i manipulacijama izbornom voljom građana. Istu dokumentaciju predao sam inspektorima SIPE, sa kojima sam objavio razgovor i koji su bili veoma profesionalni i korektni, i očekujem da nadležne institucije reaguju. Vrlo je lako i prosto provjeriti da li su osobe koje su prijavljene za glasanje u Srbiji uopšte ove godine prelazile granicu i boravile u Srbiji, a pošto mnogi fizički nisu bili u Srbiji onda je jasno da samim tim nisu ni mogle glasati, i da je to neko uradio umjesto njih, zloupotrebljavajući njihove lične podatke. Svi glasovi, a samim tim i tragovi, vode do Zorana Pologoša, čovjeka koji je sa 150  „rođaka“  rekorder u regionu, jer rezultati pokazuje da niko kao on nema tako brojnu rodbinu.

Moja lista je mjesecima istraživala i prikupili smo mnošto dokaza o velikim zloupotrebama i kriminalu, od dokumentaciju do video snimaka i svjedočenja ljudi, a ako neće institucije da reaguju i rade svoj posao onda ćemo se svim sredstvima boriti da odbranimo volju građana. Sad se pokazalo koliko mi je štetu CIK BiH napravio kada je prije 4 godine zavranio izlazak na izbore, na pravdi Boga jer smo sada izašli na izbore sa istom dokumentacijom, a ovog izbornog ciklusa pokušavaju nam oteti 2 mandata davanjrm legitimiteta neviđenoj i drskoj krađi tvrdeći sa smo trebali spavati na smjene uz vreće 15 dana u Skupštini grada Trebinja da nas ne bi pokrali!

E pa dara je prevršila svaku mjeru, treba posvirati i za pas zataknuti, jer biće svašta ako mi uzmemo pravdu u svoje ruke jer pravosuđe i institucije ne žele da rade svoj posao.

Opširnije u video prilogu…