palpal

Обимна документацији на 54 стране предата СИПИ и ЦИК-у

Narodni poslanik Nebojsa Vukanovic

Данас сам предао обимну документацију на чак 54 стране  Централној изборној комисији БиХ о грубим злоупотребама изборног процеса, лажном пријављивању гласања поштом из иностранства, кршењу закона, куповини гласова, кршењу изборне шутње и манипулацијама изборном вољом грађана. Исту документацију предао сам инспекторима СИПЕ, са којима сам објавио разговор и који су били веома професионални и коректни, и очекујем да надлежне институције реагују. Врло је лако и просто провјерити да ли су особе које су пријављене за гласање у Србији уопште ове године прелазиле границу и боравиле у Србији, а пошто многи физички нису били у Србији онда је јасно да самим тим нису ни могле гласати, и да је то неко урадио умјесто њих, злоупотребљавајући њихове личне податке. Сви гласови, а самим тим и трагови, воде до Зорана Пологоша, човјека који је са 150  „рођака“  рекордер у региону, јер резултати показује да нико као он нема тако бројну родбину.

Моја листа је мјесецима истраживала и прикупили смо мношто доказа о великим злоупотребама и криминалу, од документацију до видео снимака и свједочења људи, а ако неће институције да реагују и раде свој посао онда ћемо се свим средствима борити да одбранимо вољу грађана. Сад се показало колико ми је штету ЦИК БиХ направио када је прије 4 године завранио излазак на изборе, на правди Бога јер смо сада изашли на изборе са истом документацијом, а овог изборног циклуса покушавају нам отети 2 мандата давањрм легитимитета невиђеној и дрској крађи тврдећи са смо требали спавати на смјене уз вреће 15 дана у Скупштини града Требиња да нас не би покрали!

Е па дара је превршила сваку мјеру, треба посвирати и за пас затакнути, јер биће свашта ако ми узмемо правду у своје руке јер правосуђе и институције не желе да раде свој посао.

Опширније у видео прилогу…