palpal

Obavještenje

Poštovani,

Nestranačka Lista Nebojše Vukanovića ovih dana okupila je mlade ljude, intelektualce, ljekare i univerzitetske profesore, te izradila detaljan program koji će uskoro biti predstavljen javnosti sa ciljem da na predstojećim oktobarskim izborima pokuša predstaviti jedan novi koncept upravljanja, promjene sistema, smjene generacija, depolitizacije i departizacije društva.
Za prijavljivanje na izbore pored uplate od 14 000 KM potrebno je prikupiti i 2 000 potpisa. Naši volonteri već nekoliko dana prikupljaju potpise u Trebinju, Banjaluci, Istočnom Sarajevu i drugim hercegovačkim opštinama, pa ukoliko građani žele da se na izborima pojavi neka nova nestranačka organizacija potrebno je da odvoje 20-ak sekundi vremena i daju potpis neophodan za prijavu CIK BIH-a.
Građani potpis mogu dati u prostorijama bivšeg Izbornog štaba Nebojše Vukanovića u sjedištu Travunije u Glavnoj ulici Kralja Petra Prvog Karađerđevića u Trebinju, ili volonterima koji prikupljaju potpise. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji podrže našu inicijativu.

S poštovanjem,

Nebojša Vukanović