palpal

Нож у леђа

Портпаролка Електропривреде Републике Српске Ана Бокињић Буха, популарнија као требињска АББ-а, годинама је била и портпарол кнеза Родољуба Драшковића и компаније „Свислајн“, и за то, према мојим сазнањима, имала мјесечну накнаду од око 1 200 марака. Међутим, након првих варница и сукоба са СНСД-ом,  АББ-а је „окренула ћурак наопако“, забила Драшковићу нож у леђа, почела јавно да га напада и пљује, служећи свог претпостављеног и газду, директора Електропривреде РС Луку Петровића. АББ-а није једина, а кнезу су нож у леђа забили и готово сви остали које је годинама плаћао, који су му се улизивали, писали хвалоспјеве, утркивали ко ће се више додворити а онда му окренули леђа чим се сукобио са СНСД-ом.

Контрола медија је таква да нико од дворских режимских портала, које контролишу Лука и СНСД, а које је и кнез донедавно плаћао, није желио објавити вијест о подјели пакетића у Херцеговини које је организовао Драшковић.

Тако је јуче АББ-а преузела мој текст којим сам најавио да Драшковић оснива Партију, наравно не потписујући ме као аутора, у коме је Фабрику „Свислајн“ назвала понижавајући „кексаром“ желећи да је исмије и дискредитује. Да има мало образа не би јавно пљувала у чанак из кога је јела и по фабрици која је плаћала и хранила, и чији банер и даље држи на сајту.  Ставити образ под задњицу често није лијепо али буде корисно. Упозоравао сам раније људе око Драшковића, док сам са некима још био у контакту, какви су људи којима се Родољуб окружио, који му дају лажне информације, пуне главу и праве велику штету, најавио да ће му забити нож у леђа првом приликом, и драго ми је да сам био у праву, јер ће неки тек тако доћи у памет.

Ускоро пишем и детаљну анализу са могућим развојем ситуације у Требињу и Херцеговини након оснивања странке Родољуба Драшковића, а сигурно да је пред нама веома узбудљив, динамичан период са више могућих расплета.

 

Небојша Вукановић