palpal

Novo pismo i prijetnja tužbom Igora Dodika

Na kućnu adresu ovih dana, pored nove pravosnažne presude Okružnog suda u Trebinju kojom Iliji Tamindžiji na ime sanacije napaćene duše, duševnih patnji i bolova moram da isplatim nešto manje od 2000 maraka po trećoj tužbi koju je podnio protiv mene u posljednje dvije godine, stiglo mi je novo pismo i prijetnja Tužbom za klevetu od Igora Dodika, konsultanta u kompaniji Prointer i sina člana Predsjednišgva BiH Milorada Dodika.

Igor negoduje zbog teksta „Prestolonasljednik“ koji sam nedavno napisao jer je Igor bio član zvanične Delegacije člana Predsjedništva BiH u posjeti Hercegovini, i kaže da on nije nikakav kalif i prestolonasljednik, te da BiH nije autokratska totalitarna pseudomonarhija, kako sam je nazvao u spornom tekstu.

Imaju stila i lijepo pišu sitno slovo prestolonasljednik Igor, i njegov pobratim Miloš, a da mi neka fina djevojka ovako često i opširno piše pisma kao čelnici režima i njihovi advokati  vjerovatno bih se davno „zamako“, kako u šali u Crnoj Gori zovu ženidbu.

Kao i prošli put, Igor je pisao pismo preko posrednika, Advokatske kancelarije Stefanović iz Bijeljine. Zanimljivo da je advokat i (su)vlasnik ove Advokatske kancelarije Miloš Stefanović pravni zastupnik Igora Dodika, a istovremeno politički direktor i visoki funkcioner „opozicionog“ Demokratskog narodnog saveza. U Zemlji čuda sve je moguće!

 

Pročitajte sitno pismo Igora Dodika pisano iz oštrog pera advokata Miloša Stefanovića, koji je i ranije pisao slična pisma u ime Igora i Prointera prije nego su podnijeli tužbu protiv mene.

 

Nebojša Vukanović