palpal

Noćna vizita velikom gradilištu Buk bijele

Sinoć sam obišao veliko gradilište buduće hidrocentrale Buk bijela kod Foče, gdje su kamen temeljac položili tzv. „premijeri“ Srbije i Republike Srpske Ana Brnabić i Radovan Višković, marionete u Vučićevim i Dodikovim rukama. Mašine ugašene, pano sklopljen skupa sa trpezom, a radnika nigdje, ni traga od velike pompe i ceremonije, pa ako se po jutru dan poznaje ovo bi mogao biti novi Skadar na Bojani i predizborna predstava dvije Vlade.

Dobio sam informaciju da je na putu juče do gradilišta postavljena patrola policije sa zadatkom da me zaustavi i da me ne pusti do budućeg velikog gradilišta dok ne odu Brnabićka i Višković. Ne znam čega se boje i što sam kao poslanik nepoželjan na svečanoj ceremoniji.

Čim sam na fotografijama i svečanosti vidio velike ljudske gromade i intelektualce, od Petra dr Đokića, Joca Vlatkovića, Stašu Košarca do Luke Petrovića i ostalih velikih provjerenih kadrova Partije, nema sumnje da će sve ići glatko i po planu, kao i sa ostalim velikim predizbornim projektima i jalovim kamenima temeljcima, iz kojih nije ništa niklo osim kriminala, prevare, manipulacije i laži.

Detaljnije u video prilogu sa sinošnje posjete gradilištu Buk bijele, nešto prije ponoći.

 

Nebojša Vukanović