palpal

Нисам му ја Додик да се поиграва – Павловић на вријеме потписао оставку ЦИК-у

Сада већ бивши градоначелник Приједора Далибор Павловић јутрос је потписао формулар и неопозиву писмену оставку која је послата Централној изборној комисији Босне и Херцеговине, у складу са Законом, чиме је формално престао његов кратки мандат на челу града Приједора.

Да је Павловић поднио оставку потврдио је предсједник Скупштине града Приједора Мирсад Дураковић, потврдивши за медије да је оставка потписана у складу са законом, на формулару ЦИК-а БиХ.

Павловић се данима премишљао, организовао себи срамни и шизогени скуп подршке, понижавао људе да ексцентрику дају подршку, покушао да се спаси, тврдио да на фотографијама није он, да га је напала Црна магија, одбио да поступи по наређењу свог шефа Додика и у четвртак фиктивно поднио оставку замајавајући јавност и купујући вријеме, али је на крају поступио по ултиматуму који сам му јуче дао, да до 16 часова пошаље ЦИК-у БиХ неопозиву оставку.

Нисам му ја Додик да се поиграва, и добро је да је поступио како сам му рекао, и да ме је спомињао јуче на скупу,  јер је поштедио себе, своју породицу и јавност непотребног шокирања и понижења, јер нисам желио да додатно стављам со на рану већ сам апеловао да се уразуми, повуче и оде да се лијечи, што ме је на крају и послушао.

 

Све боље слушају, почевши од Јеринића који је послије пар дана након притиска пронашао 200 000 у буџету Добоја за превоз основаца, до Павловића који је био правовремен, и врло брзо ћемо из постројити, научити реду и привољети познанију права.

 

Небојша Вукановић