palpal

Nisam mu ja Dodik da se poigrava – Pavlović na vrijeme potpisao ostavku CIK-u

Sada već bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović jutros je potpisao formular i neopozivu pismenu ostavku koja je poslata Centralnoj izbornoj komisiji Bosne i Hercegovine, u skladu sa Zakonom, čime je formalno prestao njegov kratki mandat na čelu grada Prijedora.

Da je Pavlović podnio ostavku potvrdio je predsjednik Skupštine grada Prijedora Mirsad Duraković, potvrdivši za medije da je ostavka potpisana u skladu sa zakonom, na formularu CIK-a BiH.

Pavlović se danima premišljao, organizovao sebi sramni i šizogeni skup podrške, ponižavao ljude da ekscentriku daju podršku, pokušao da se spasi, tvrdio da na fotografijama nije on, da ga je napala Crna magija, odbio da postupi po naređenju svog šefa Dodika i u četvrtak fiktivno podnio ostavku zamajavajući javnost i kupujući vrijeme, ali je na kraju postupio po ultimatumu koji sam mu juče dao, da do 16 časova pošalje CIK-u BiH neopozivu ostavku.

Nisam mu ja Dodik da se poigrava, i dobro je da je postupio kako sam mu rekao, i da me je spominjao juče na skupu,  jer je poštedio sebe, svoju porodicu i javnost nepotrebnog šokiranja i poniženja, jer nisam želio da dodatno stavljam so na ranu već sam apelovao da se urazumi, povuče i ode da se liječi, što me je na kraju i poslušao.

 

Sve bolje slušaju, počevši od Jerinića koji je poslije par dana nakon pritiska pronašao 200 000 u budžetu Doboja za prevoz osnovaca, do Pavlovića koji je bio pravovremen, i vrlo brzo ćemo iz postrojiti, naučiti redu i privoljeti poznaniju prava.

 

Nebojša Vukanović