palpal

Nije dobro Milorade, zbog izdaje si napredovao – Drago Kalabić žestoko kritikovao Dodika

Prenosim u cjelosti pismo pod naslovom „Miloradu, da se ne zaboravi“, bivšeg potpredsjednika SNSD i dugogodišnjeg poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Draga Kalabića, koji podsjeća na ranije Dodikove izjave i smatra da je Dodik izgubio kompas i razum, vodi pogrešnu politiku i da se sve više funkcionera SNSD-a distancira od njega.

MILORADU, da se ne zaboravi….

Kada ste Milorade, ti, Ivanić i Kalinić odlučili da predate VRS na nivo Bih, ja sam bio PROTIV. Sjećaš sa da sam i tebe molio da budeš protiv. Ti si rekao da moraš i da imaš pritisak. Pitao sam te kakav, nikada nisi objasnio. Ja moram priznati da sam glasao po savjesti i da ni tada ni poslije nisam imao nikakav problem, pritisak ili nešto slično. Trebalo mi je dugo vremena da shvatim da je taj pritisak ustvari trgovina i što si više ustupaka pravio, više si napredovao.

Ovo ti pišem zbog budalaština koje promovišeš ovih dana oko vojske i odbrane. Vidiš, Milorade, ti si sa bratijom predao VRS bez i jednog metka, bez i jednog ustupka i bilo kakvog benefita za RS. I sada ti nas ubjeđuješ Milorade da će isto tako Bošnjaci a i Hrvati tebi to ponovo predati bez metka, bez borbe, bez teške muke. NEĆE Milorade. I ja i ti to dobro znamo.

Ti znaš da je tvoja priča šuplja i prazna i namijenjena onim nesrećnicima pod šatorom uz litru jesenje brlje. A posledice tvoje politike mogu biti pogubne za sve nas. O tome neki drugi put. Još samo da ti kažem, da ovi nesrećnici što stoje iza tebe kao da im je neko umro, Željka, Radmanović, Radovan, Majkić, svašta pričaju po Bl.

Kod tebe ćute, a ovamo pričaju da si prolupo, da si izgubljen i da je gotovo. Ti znaš kako ja to znam….

Nije dobro Milorade….

 

Drago Kalabić