palpal

Nešo Milišić večeras gost emisije Izazovi na BNTV

Odbornik Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića u Skupštini grada Trebinja i demobilisani borac Vojske Republike Srpske prve kategorije Nebojša Milišić večeras gostuje u emisiji Izazovi na BN televiziji. Tema emisije je položaj demobilisanih boraca u Republici Srpskoj.

Pored Nebojše Milišića, gosti emisije Izazovi, koju uređuje i vodi novinarka Ljiljana Faladžić, su Željko Lalić, predsjednik Boračke organizacije Sokolac i predstavnik Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite u Vladi Republike Srpske.

Nebojša Milišić je član Predsjedništva Boračke organizacije grada Trebinja, a između ostalog u emisiji će se govoriti o sramnom, maćehinskom i ignorantskom odnosu grada Trebinja prema borcima i gradskoj boračkoj organizaciji, osveti dezertera prema borcima, te možda, ako bude prilike, čuti neke nove i nevjerovatne zanimljivosti vezane za čuvene trebinjske kumove.

 

Emisija Izazovi večeras je uživo na programu BN televizije od 20.50 časova.

Bonus video: Zašto je grad Trebinje borce i čelnike Boračke organizacije grada Trebinja proglasio nepoželjnim u gradskoj administraciji.

 

Nebojša Vukanović