palpal

Нешо Милишић вечерас гост емисије Изазови на БНТВ

Одборник За правду и ред – листе Небојше Вукановића у Скупштини града Требиња и демобилисани борац Војске Републике Српске прве категорије Небојша Милишић вечерас гостује у емисији Изазови на БН телевизији. Тема емисије је положај демобилисаних бораца у Републици Српској.

Поред Небојше Милишића, гости емисије Изазови, коју уређује и води новинарка Љиљана Фалаџић, су Жељко Лалић, предсједник Борачке организације Соколац и представник Министарства рада и борачко-инвалидске заштите у Влади Републике Српске.

Небојша Милишић је члан Предсједништва Борачке организације града Требиња, а између осталог у емисији ће се говорити о срамном, маћехинском и игнорантском односу града Требиња према борцима и градској борачкој организацији, освети дезертера према борцима, те можда, ако буде прилике, чути неке нове и невјероватне занимљивости везане за чувене требињске кумове.

 

Емисија Изазови вечерас је уживо на програму БН телевизије од 20.50 часова.

Бонус видео: Зашто је град Требиње борце и челнике Борачке организације града Требиња прогласио непожељним у градској администрацији.

 

Небојша Вукановић