palpal

NEMA PREDAJE – borba za Aluminu se nastavlja, u srijedu novi protest

Organizovana kriminalna grupa i Mafija, oličena u vrhu režima, nastavlja sa nezakonitim aktivnostima i pokušajima da na silu otmu Aluminu od naroda i države, ali predaje nema, i borba se nastavlja. Danas je PAVGORD platio nelegalno potraživanja Vlade i javnih preduzeća u Fabrici glinice Birač u stečaju, jer se porezi, doprinosi i druga potraživanja ne mogu prebacivati na druga lica i firme, a mi nastavljamo sa otporom na svim poljima.

Tražim da se o svemu oglase Vlada i premijer Radovan Višković, koji uporno ćuti držeći se OMERTE, mafijaškog zakona ćutanja, te pravosudne institucije i stečajni upravnik Lazar Đurđević, koji se takođe mjesecima skriva i ne želi da iskoristi zakonske mogućnosti i ovlaštenja da zaustavi kriminalne aktivnosti organizovane kriminalne grupe.

Sjetio sam se izjave vladike Joanikija nakon hapšenja u Nikšiću, da je veliko zlo protiv nas, ali i mi i smo se drugo spremali i biće ovo duga i velika borba do konačne pobjede. Na kraju u Crnoj Gori se izvojevala pobjeda, Milo je poražen, uprkos kasnijim izdajama i kalkulisanjima, sporni Zakon je poništen a imovina Crkve i svetinje odbranjene, a nadam se da će Lista za pravdu i red dobiti dovoljnu podršku građana da nakon izbora poništimo sve sporne odluke, oslobodimo zarobljene institucije, pohapsimo odgovorne i vratimo narodu oteto.

Ekipa Liste za pravdu i red, predvođena našim povjerenikom Miroslavom Ilićem u srijedu organizuje nove proteste ispred Alumine, a pozivamo sve radnike i građane da nam se pridruže jer ovo nije političko već nacionalno pitanje.

Više detalja u video blogu ..

 

Nebojša Vukanović