palpal

Nema pjesme ni meraka bez sestrića Zeljkovića i Dodika ujaka

Da je vladajuća familija sve poklopila i da je Republika Srpska njen bankomat govori i primjer prebacivanja 2 000 000 maraka sa računa Vlade Republike Srpske na račun Fudbalskog kluba Borac, kojim rukovodi Bogoljub Zeljković, sestrić Milorada Dodika. Bogoljub, ali i njegov rođeni brat Vico Zeljković, koji je bio predsjednik FK Borca dok ga nisu progurali na čelo Fudbalskog saveza BiH, napravili su milionske dugove, igračima, upravo i zaposlenim u FK Borac plate nisu isplaćene 6 mjeseci, nema novaca za pripreme, pa je sestrić zamolio ujaka da mu prebaci 2 miliona maraka i plati ceh njegove nesposobnosti i promašaja.

Nažalost sve što je nenormalno kod nas postaje normalno i prirodno, pa se gotovo niko i ne buni zbog ovakvih drskih zloupotreba. Da vlastela i vladajuća familija živi na visokoj nozi govore i slike koje je iz Rima objavio predsjednik Fudbalskog kluba Borac Bogoljub Zeljković sa suprugom, koi je boravio u luksuznom hotelu u kome noć košta više od 7000 maraka.

Fotografije supruga govore da je čitava vladajuća familija bila na dočeku nove godine u Rimu, a slike govore da se bilo malo i u šopingu, svratilo do ekskluzivnog butika Luj Vitona, vjerovatno kako bi se iskoristili novogodišnji i božićni popusti..

Pogledajte video prilog i kratak osvrt na dešavanja u Fudbalskom klubu Borac i privatizaciji države od strane prve familije…

 

Nebojša Vukanović