palpal

Neimarski poduhvati vrlog opozicionara Nenada Nešića

Posjetio sam tek završenu zgradu, bolje reći zgradurinu duž čitave ulice koja ima stotine stanova, koju je sagradio Nenad Nešić i kompanija njegove porodice. Postavlja se logično pitanje kako je vrli opozicionar Nenad Nešić dobio zemljište, dozvole i saglasnosti da pravi velike zgrade i objekte, zarađuje milione, u opštini kojom suvereno vlada SNSD i načelnik Ljubiša Ćosić, ako je poznato da vlast i moćnici ne daju nikom ni kiflu bez dila i interesa?

Investitor velike zgrade u Istočnom Sarajevu je firma „N trade D.O.O“ iz Istočnog Sarajeva, koja je u formalnom vlasništvu Predraga Nešića, rođenog brata Nenada Nešića.

Kako Nešić, preko povezanih lica, gradi hotel i komplekse na Jahorini, planini koju u potpunosti kontroliše Elek i SNSD? Odakle novac, a odakle dozvole i saglasnosti vlasti?

Kako je moguće da KORT market otvori veliki hiper-market u zgradi porodice Nešić, ako je poznato da je firma bliska SNSD-u i prvom čovjeku Savjeta ministara BiH Zoranu Tegeltiji, i da li je Nešić sa Ćosićem, Jugovićem i svitom SNSD-a bio na svečanom otvaranju?

Puno je pitanja koja traže odgovore. Meni je sve jasno, ali bi Nešić na neka od ovih pitanja, koja mu postavljam u video prilogu, trebalo da odgovori građanima i javnosti.