palpal

Nedopustiv i sraman napad Dodika na Snežanu Mitrović i novinare N1 TV

Nakon novog javnog priznanja kako njegove partijske parapolicijske grupe prate i uhode sve slobodne ljude, od novinara do kritičara i lidera opozicije, Milorada Dodik danas se ponovo obrušio uvredama i prijetnjama na novinarku N1 televizije Snežanu Mitrović. Ona je danas dobila poziv iz Kabineta predsjednika Republike Srpske, a posle sekretarice, izvjesne Vesne, javio se Dodik sa novom saldom psovki, uvreda i prijetnji.

Ovakvo sramno i nedopustivo ponašanje razularenog i pomahnitalog Vođe koji je izgubio razum je za svaku osudu, i nadkežne institucije, iako zarobljene, trebali bi da reaguju, kazne pritmitivca i zaštite sve građane. Nakon BN televizije, sada su učestalo na meti novinari N1 televizije i urednici portala koje ne kontroliše režim.

Posebno je sramno ćutanje i prećutno odobravanje međunarodne zajednice, koja ga sokoli, prije svega Delegacije Evropske Unije u BiH i prvog čovjeka Johana Satlera te Kristijana Šmita i brojnih zapadnih ambasadora, članica EU, koji ga stalno nagrađuju, daju kredite i novac, otvaraju pregovore što on više klizi iz hibridnog režima u otvorenu diktaturu i totalitaritam, usvaja nedemokratske zakone, progoni slobode medije i novinare, guši slobodu govora i nevladin sektor.

 

 

Nebojša Vukanović