palpal

Наставља се терор и страховладa у Теслићу

Након краћег затишја, наставља се терор и прогон неистомишљеника и противника режима у Теслићу, а у режији локалног кабадахије и предсједника ОО СНСД-а Драгана Богданића, посланика у Представничком дому ПС БиХ и бившег злогласног министра здравља у Влади Републике Српске. Због наводног кашњења на посао, директор Спортског центра „Радолинка“ Драгиша Ковановић  дао је отказ Александру Шакановићу, одборнику СДС-а у Скупштини општине Теслић.

Шакановић каже да је отказ наставак прогона и притиска који врши локална власт након куповине папака, неколико одборника, и промјене скупштинске већине. „Ово није први пут да добијем отказ, Богданић ме је отјерао са посла и 2009. године у ЗТЦ Бања Врућица. Отказ ми је симболично уручен непосредно прије самог почетка засједања Скупштине општине Теслић, што говори шта је прави мотив и намјера. Прије мене на сличан начин отказ је добила и Дијана Смињанић, такође одборница СДС-а у СО Теслић, и јасно је да се ради о мобингу и политичком прогону неистомишљеника. Тужно је што се обрачунавају са дјецом породица погинулих бораца и ратних војних инвалида, који су дали дијелове тијела за Републику Српску“.

Занимљиво да је Ковановић постављен за вршиоца дужности директора Спортског центра „Радолинка“ прије 20-ак дана, након што је промијенио 5 странака за 7 година, очито са јасним задатком да се обрачуна са својим бившим страначким колегама.

Очито да СНСД жели да терором, отказима, застрашивањем и притиском заплаши народ, заведе једноумље и страховладу. Ипак Богданић мора бити свјестан да онај који се мача лати од мача и погине, и да би све могло доћи на наплату.

 

Небојша Вукановић