palpal

Naše blago, nacionalno, na vrhuncu ludila

Vijest za rubriku vjerovali ili ne! Gostujući kod prijatelja Mate u Teleringu na svom RTRS-u još jednom je Diktator pokazao da je Pomahnitali Uzurpator potpuno izgubio razum i kontakt sa realnošću, a otišao je toliko daleko da je čak i Matu bilo neprijatno kad ga je čuo, ostao je bez teksta ali nije smogao hrabrosti da nešto kaže i prokomentariše kako bi pokušao urazumiti svog Gospodara.

JA MISLIM DA SAM NACIONALNO BLAGO SRBA I REPUBLIKE SRPSKE! JA MISLIM TO I NISAM UMIŠLJEN!“ uskliknuo je ponosno i samouvjereno, što se može pogledati u video prilogu..

Ovo je najbolji primjer koliko  silan novac, moć i dugotrajna vladavina pomute razum vlastodršcima da oni potpuno izgube moć realnog rasuđivanja stvarnosti. Moćnici okruženi ulizicama, koji im za novac laskaju da su najbolji i najpametniji, u svojoj glavi stvore paralelan svijet i umisle da su polubožanstva i nezamjenjivi, da bez njih ništa ne bi moglo da opstane i funkcioniše, pa ovakve sulude izjave mogu da izađu iz njihove glave.

https://www.youtube.com/live/tiXkO4Oi6TY?feature=share

Kad se bolje razmisli, možda on i jeste nacionalno blago Srba i Republike Srpske, sudeći na veličinu bogatstva koju je oteo od naroda, i treba ga sačuvati kad se ponovo sabere sam sa sobom kad sleti sa vlasti, kako bi se sjetio svih računa i štekova, te konfikacijom kriminalom prigrabljene imovine vratili bar dio duga koji je napravio i ostavlja iza sebe i svoje vladavine, koja će biti ispisana crnim slovima u istoriji zbog pogubih posledica.

Šizogena izjava da sebe proglasi za nacionalno blago Srba i Republike Srpske nije pala na pamet ni Staljinu, Kim Džong Unu niti Pol Potu, što pokazuje da je prevazišao mnoge diktatore, i da bi mogao ući u udžbenike, kao školski primjer pomračenja uma odmetnutih diktatora, na vrhuncu ludila.

 

Nebojša Vukanović