palpal

Nakon TribUne u Trnovu vandali oštetili bilborde

Na TribUni SNSD-a u Trnovu pristalice vlasti čuli su „poDpredsjednike“ Željka, Stašu i Marka, te kandidate „u Nardnoj skupštini“, napunili baterije a potom akumuliranu negativnu energiju ispraznili na plakatima i bilbordima opozicionih kandidata, crtajući po njima polne organe.

U oktobru se mora pobijediti primitivizam i vandalizam, i napokon stati u kraj gomili bahatih i neodgovornih primitivaca i njihovim neobrazovanim pristalicama. To je jedino moguće ukoliko bude masovan izlazak na glasanje, i izađu svi građani, prije svega mladi i apstinenti sa prethodnih izbora. Na popravnom ispitu ne smijemo pasti!

Ukoliko se građani predaju i kloni u apatiju umjesto obrazovanih i pametnih, vlast i narodne predstavnike će birati neobrazovani, nevaspitani beskrupulozni primitivci, i oni će vladati jer se sličan sličnom raduje. Moramo u oktobru pokazati da u Republici Srpskoj ima mnogo više normalnih, pristojnih, vaspitanih i obrazovanih nego drugih koje režim lako kupuje, ucjenjuje i njima manipuliše.

Neobrazovani pristalica i aktivista braće Vuković će sigurno izaći na izbore i zna za koja će glasati, jer su mu mentori dali metlu u ruke i on je sa tom koščicom zadovoljan. Nažalost glas osobe na granici, sa kojom se lako manipuliše, vrijedi kao glas nekog profesora, ljekara i akademika, i ako oni na dan izbora ostanu kod kuće vladaće nam ograničeni, neobrazovani i beskrupulozni, a iseljavanje mladih i obrazovanih biće još masovnije. Ne smijemo prepustiti našu sudbinu u njihove ruke.

 

Nebojše Vukanović