palpal

(Nad)moć!

Sva armija crvenih botova koju je angažovao Luka, brojna pisanija i Saopštenija, skrivanje iza sindikata i upravih odbora, nije pomogla Rodoljubu da se opere u javnosti, niti mu neko može pomoći kad je za puno radno vrijeme radniku Industrije alata isplatio bijednih 237 neto i 354 marke bruto plate za 177 sati i mjesec dana rada.

Cijela medijska mašinerija je upregnuta, od RTRS-a i ATV-a do RTRS-a do Radio Trebinja i lokalnih režimskih medija, ali ipak ne mogu da mi pariraju, a to pokazuju činjenice.

Osim botova, knezova i Lukina Saopštenja nisu imala gotovo nijedan pozitivan komentar, a činjenica da njihove objave imaju svega nekoliko ili desetak „lajkova“, a samo jedno video obraćanje preko 2000, uz više od 60 000 pregleda za samo jedan dan, govore o raspoloženju javnosti.

Poruka je jasna! Umjesto da ratujete sa mnom, sigurno gubeći rat jer mi ne možete parirati na mom terenu upskos silnim novcima, bolje ti je povećaj Rodoljube, ali i  ostale trebinjske gazde, plate svojim radnicima, poštujte zakone i prava radnika, isplaćujte bar minimalac i svaki prekovremeni sat, a što prije to uradite bolje po vas.

 

Nebojša Vukanović