palpal

На врхунцу бешчашћа – нове дрске блокаде тајкуна Нешковића

Послије краће паузе и повлачења под притиском јавности, дрски и бахати тајкун Драган Нешковић поново је наставио са блокадом мале продавнице „Кроасан“ у близини своје „Нешковић“ бензинске пумпе у мјесту Брод на Дрини код Фоче. Послије бетонских препрека и великих жардињера, Нешковић сада продавницу блокира грађевинским машинама, багерима, ровокопачима и комби-возилима које паркира и оставља на уласку у малу продавницу, власништво његових комшија, породице Радовић.

Дрскост, бескрупулозност и бахатост, али грамзивост и похлепа наших тајкуна прелазе све границе до сада виђеног, и ово је само један у низу примјера врхунаца бешчаћша. Невјероватно је да тајкун, који се обогатио и створио империју у рату шверцујући нафту преко Дрине, сада покушава да уништи једну породицу чија су се три члана борила и стварала Републику Српску као борци прве категорију у униформи Војске Републике Српске.

Драган Нешковић је из освете недавно дао отказ брату Њега Радовића, чија супруга је власник продавнице „Кроасан“, јер није успио да угуши „конкуренцију“ и затвори продавницу која продаје домаће воће, поврће, мало сокова и слаткиша.

Кад нема правде за народ нек нема мира за власт и њене тајкуне. Бојкотујмо бензинске пумпе „Нешковић“, престанимо код њега куповати гориво, кафу, цигарете и остале производе јер је драматичан пад прихода најболнија казна за похлепне, бахате и охоле тајкуне.

У понедјељак поново идем за Фочу како би видио шта се догађа и вршио притисак на локалну власт и инспекције од насиља бахатог тајкуна, а до тада подсјећање на видео прилоге које сам раније снимио, указујући јавности на то ко је „газда“ Драган Нешковић.

 

Небојша Вукановић