palpal

На покајању

Боље да ми отме Брдара него све и цијели Клуб! Са том мишљу кренуо је код Додика на покајање несуђени трећепуташ Ненад Нешић. Покајнички је пољубио руку и обрисао цокуле, те се извино што га је Миле тукао, као Ђуро у Балканском шпијуну, комадао странку, подијелио на три дјела, отимао посланике, министре, директоре и „кадрове“, некад моћни ДНС од 100 000 гласова свео на пар компензација које висе у ваздуху.

Као праве и велике србенде и патриоте, похвалили су се да гледају кошаркашку утакмицу и навијају за Србију, а чуди ме да нису нагласили да су играли против мрске Турске. Тужно је гледати веселог и пониженог лидера Трећег пута како позира и намјешта се, покушава одглумити и направити гримасу осмјеха на лицу.

Додику требају остаци ДНС-а како би смањио цијену „коалиционим партнерима“, себи узео кључне позиције и министарства, прије свега кесу и палицу, финансије и полицију, осталим оставио мрвице, а чим се формира нова Влада и изгласају делегати у Дом народа Парламентарне скупштине БиХ, поново ће почети да открива мангупе и набија ногом у тур „партнере“ по старом добром обичају.

Нешић ме је тужио више од 20 пута јер сам тврдио да је тројански коњ, да нема шта да тражи у опозицији, да је кртица и топли зец избачен из власти да компромитује опозицију пред изборе. Биће занимљиво гледати исходе судског процеса, колико ће ме казнити честите кадије јер сам до детаља најавио шта ће се догодити, и то се потврдило и прије него су се формално пребројали гласови.

 

И на крају се сјетих мурде народне пословице која каже да ставити образ под задњицу често није лијепо али буде корисно!

 

Небојша Вукановић