palpal

Muk u SNSD-u

Samo par dana od izlaska iz štampe i distribucije u Hercegovini i Banjaluci, Zbornik o 20 godina vladavine Milorada Dodika riješio je pitanje pobjednika na izborima. U Izbornom štabu SNSD-a od juče vlada muk i grobna tišima jer su postali svjesni predstojećeg debakla zbog poražavajuće činjenice da je Milorad Dodik pokušao Srbima da podmetne još jedno kukavičije jaje kandidujući za predsjednika Republike Srpske unuku ustaškog satnika Peja Marića!

Umjesto visokih funkcionera SNSD-a, koji su naprasno zanijemili, oglašavaju se plaćenici koji pokušavaju zamjenom teza da umire uznemirenu javnost i Srbe koji su ostali u šoku spoznavši poražavajuće činjenice. Za razliku od Željke Cvijanović, koja je prevrtala kosti u grobovima davno preminulih, niko nije spomenuo  ne vrijeđao njenog oca Slobodana Grabovca. Javnosti je samo saopštena informacija da je Željkin djed Pejo Marić bio satnik Ante Pavelića, a njen ujak Ivo Marić oficir 103 brigade HVO-a, koji se istakao napadima na srpske položaje i Republiku Srpsku. Građani Srpske treba da znaju da su djed i ujak kandidata SNSD-a ratovali protiv Srba i Republike Srpske, i da zbog toga nikako ne može biti izabrana za predsednicu Republike Srpske!

Boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka jer je u rukama Mandušića Vuk(an)a svaka puška ubojita. Nekoliko stotina primjeraka Zbornika rasturilo je mašineriju u koju su uložene desetine miliona maraka, pljačkom otetih od građana Republike Srpske. Promocija Zbornika nastavlja se u Trebinju, i pozivam sve sugrađane da dođu sutra u Goricu u 18 časova po svoj primjeraka specijalnog Glasa komune, jer je kucnuo čas za oslobođenje od tiranije Lakija Lučijana Petrovića i njegovih satrapa.

 

Nebojša Vukanović