palpal

Мук у СНСД-у

Само пар дана од изласка из штампе и дистрибуције у Херцеговини и Бањалуци, Зборник о 20 година владавине Милорада Додика ријешио је питање побједника на изборима. У Изборном штабу СНСД-а од јуче влада мук и гробна тишима јер су постали свјесни предстојећег дебакла због поражавајуће чињенице да је Милорад Додик покушао Србима да подметне још једно кукавичије јаје кандидујући за предсједника Републике Српске унуку усташког сатника Пеја Марића!

Умјесто високих функционера СНСД-а, који су напрасно занијемили, оглашавају се плаћеници који покушавају замјеном теза да умире узнемирену јавност и Србе који су остали у шоку спознавши поражавајуће чињенице. За разлику од Жељке Цвијановић, која је превртала кости у гробовима давно преминулих, нико није споменуо  не вријеђао њеног оца Слободана Грабовца. Јавности је само саопштена информација да је Жељкин дјед Пејо Марић био сатник Анте Павелића, а њен ујак Иво Марић официр 103 бригаде ХВО-а, који се истакао нападима на српске положаје и Републику Српску. Грађани Српске треба да знају да су дјед и ујак кандидата СНСД-а ратовали против Срба и Републике Српске, и да због тога никако не може бити изабрана за председницу Републике Српске!

Бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака јер је у рукама Мандушића Вук(ан)а свака пушка убојита. Неколико стотина примјерака Зборника растурило је машинерију у коју су уложене десетине милиона марака, пљачком отетих од грађана Републике Српске. Промоција Зборника наставља се у Требињу, и позивам све суграђане да дођу сутра у Горицу у 18 часова по свој примјерака специјалног Гласа комуне, јер је куцнуо час за ослобођење од тираније Лакија Лучијана Петровића и његових сатрапа.

 

Небојша Вукановић