palpal

Мучки провокатор

Невјероватна је бујна машта удбашких структура и провокатора који смишљају начине како да ме покушају дискредитовати у јавности, умањити углед и утицај у народу. Тако се ових дана изненада из Подриња огласио статусом на друштвеној мрежи „фејсбук“ пресуђени криминалац, бивши федерални министар и корумпирани функционер више партија Десница Радивојевић, тврдећи како је добио од мене и Дарка Бањца „понуду“ за политички ангажман на наредним изборима, и да ће ускоро одлучити чију ће „понуду“ прихватити!?

Мала је разлика и нијансе одлучују између политичких ставова мене и Бањца, па ће лијевом Десници требати вјероватно мало више времена да добро размисли и одлучи се коме се царству приволити. Страшно је на шта су све спремни, немам намјеру да се осврћем на сваког пса који залаје, јер би губио вријеме и никад не би требао доћи до циља, па оваквим и сличним мучким провокацијама, којих ће тек бити, не треба придавати никакав значај.

Никада нисам имао контакт са лицемјерним и корумпираним политичким смећем, као што је Десница Радивојевић, који је очито добио задатак од својих удбашких структура да ме покуша дискредитовати, не треба на њега трошити вријеме, али је ово ипак добар показатељ страха режима када су спремни на овакве ствари.

У Подрињу, од Зворника до Сребренице и Братунца, нашао сам добру екипу младих људи искрених опозиционара који ће бити окосница Листе за правду и ред на изборима наредне године, искуство ме учи да будем веома опрезан, а кад дође вријеме представићемо екипу и кандидате јавности. О Десници и сличним комбинацијама којих ће сигурно бити, нећу се оглашавати нити трошити вријеме.

Нека буде борба непрестана, до коначне побједе!

 

    Небојша Вукановић