palpal

Mentalne perverzije egzibicioniste Čubre

Neću ništa ružno da iznosim i govorim o kolegama iz DNS-a, oni su pederi, narkomani i kriminalci, uskliknuo je juče Dodikov predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović izvodeći u svom prepoznatljivom stilu neobičnu mentalnu perverziju. Samo dan prije nego će biti izbačen iz DNS-a egzibicionista je izjavio da je u dobrim odnosima sa Markom Pavićem, tako da sinošnja pristojnost i „uzdržavanje“ od vrijeđanja narkomana, pedera i kriminlaca, dojučerašnjih partijskih drugara, nije ništa novo već predstavlja obrazac licemjernog ponašanja. Pitanje je šta li bi tek Čubra rekao o dojučerašnjim saborcima i drugovima da se nije suzdržavao i trudio da bude učtiv i pristojam?

Nije problem što  je Čubrilović licemjer, lažov, milioner, tajkun i korumpirani političar umješan u mnoge prljave poslove, već je problem što se takav nesoj nalazi na čelu Narodne skupštine Republike Srpske. Nažalost živimo u nakaradnom izopačenom sistemu u kome je sve okrenuto naopako, pa nije ni čudo što se negativnom selekcijom na vrh penju najgori, najbeskrupulozniji i najpokvareniji.

Pitanje je otkud Čubra zna ko su narkomani, pederi i kriminalci u DNS-u? Šta je godinama radio sa njima i zašto je tek sada progovorio, kada su ga nogirali iz stranke? Za šarmantnog zavodnika Čubru se odavno i provjereno zna da nije peder, što potvrđuju uspješne dame iz bivše partije koje su vrtoglavo napredovale i koje je sa sobom vukao po listama i funkcijama. Pitanje je samo kako je saznao ko su to pederi koji donose važne odluke u DNS-u, ko to i šta smrče, i ko to otima od države više od njega pa ga naziva kriminalcem?

Čubrina ekipa, Spomenko, Spomenka, Dakić i kompanija, su dobri učenici koji su od profesora Čubre izučili sve tajne pljačke države, i vrlo uspješno prave šeme i unosne poslove sa javnim preduzećima, istovremeno vodeći borbu protiv mrskih tajkuna. Manje grupe a većih licemjera, lažova i hoštaplera teško je naći, a grubo vrijeđanje dojučerašnjih partijskih kolega, uz povik da se suzdržava od teških riječi, ući će u anale kao svjedočanstvo teških potonjih vremena u kojima živimo, noseći teret velikog smeća koje je nabujalo, zatrpalo narod i državu.

 

Nebojša Vukanović