palpal

Marko Munjiza: gradonačelnik Prijedora pokušao samoubistvo, mora da ode i da se liječi

Tekst i šokantne fotografije pijanog, uspavanog i drogiranog gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića, koje je objavio na svom blogu Slobodan Vasković, šokirale su javnost, prije svega Prijedorčane, a danas nam stižu novi detalji i informacije o ovoj aferi i skandalu koji je uznemirio javnost. Ne želim ulaziti u bilo čiji privatni život, ali gradonačelnik Prijedora očito ne može da upravlja sa samim sobom, a ne trećim po veličini gradom u Republici Srpskoj, i jedini izlaz iz krize i problema je da podnese neopozivu ostavku, povuče se iz javnosti i ode da se liječi.

Prijedorčanin Marko Munjiza objavio je tekst sa pozadinom i detaljima afere koji prenosim u cjelosti.

❗GRADONAČELNIK PRIJEDORA POKUŠAO SAMOUBISTVO?

I dok se u SNSD, bave pitanjem opoziva, gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića, momka koji je za 8 mjeseci napravio suficit u budzetu Banja Luke od 17 miliona KM, dao besplatne udzbenike, i uradio još mnogo toga sjajnog za svoj grad, mi u Prijedoru se pitamo, KOGA SMO TO BIRALI ZA GRADONAČELNIKA???

Kao što sam već najavio, danas ću javnosti da prezentujem dokaze, u vidu fotografija i screenshot-ova razgovora gradonačelnika Prijedora i jedne žene (čije ime neću spominjati), gdje postoji osnovana sumnja da je gradonačelnik Prijedora, pokušao da izvrši samoubistvo!

Podsjetiću javnost, da je Dalibor Pavlović, ispred stranke SNSD, na proteklim lokalnim Izborima, postao gradonačelnik trećeg najvećeg grada u Republici Srpskoj, a najvećeg grada u kojem SNSD ima gradonačelnika, i da kao neko, ko obavlja ovako značajnu funkciju, ima daleko veću ODGOVORNOST za svoje postupke, nego običan čovjek!

Vjerujem da se većini ljudi, nekad u životu desi da se zaljube i da ta ljubav bude neuzvraćena, ali to svakako nije razlog za samoubistvo! Ja lično, prema tom čovjeku, kao običnom čovjeku, Daliboru Pavloviću, kao nekome ko je u tom trenutku patio, osjećam empatiju i sažaljenje. Ali kao gradonačelniku, članu SNSD stranke, koja je uništila moju Republiku Srpsku, i nekome ko vodi moj grad, grad u kojem sam rodjen, osjećam samo sramotu i gadjenje, a vjerujem da govorim u ime većine Prijedorčana!

 

Poštovani gradonačelniče, s obzirom da Vam „samoubistvo“ nije uspjelo, ja Vas molim, u svoje, a vjerujem i u ime većine prevarenih birača, da ne prenosite vaše suicidne sklonosti na naš grad Prijedor, i molim Vas da podnesete neopozivu ostavku!!! PRIJEDOR ZASLUŽUJE BOLJE