palpal

Mafija te zove, odupri se i ne idi na skup podrške milionerima od narodnih para

Širom Srpske na sve građane, ali prije svega radnike u elektro-energetskom i javnom sektoru,  pristalice vladajuće stranke i režima, vrši se mobing i ogroman pritisak da ih sutra potrpaju u autobuse i dovodu u Banjaluku da po kiši i hladnom vremenu budu statisti na Trgu Krajine u novoj predstavi uplašenog Uzurpatora. Građani moraju da se odupru zloupotrebama i poniženjima, jer niko nema pravo da se ophodi prema njima kao marvi, moraju da se bore i žive kao slobodni ljudi a ne potčačeni robovi korumpiranih političara i mafijaša.

Ovo nije narodni niti skup „patriota“, kako se lažno predstavlja u režimskim medijima, već okupljanje porobljenih sužnjeva koje na silu dovode korumpirani političari, sjecikese i milioneri od narodnih para. Svi koji ovih dana pozivaju na skup i vrše pritisak na građane su se beskrupulozno obogatili zahvaljujući funkcijama, politici, kriminalu i korupciji.

 

Narod brzo i lako zaboravlja pa ga treba podsjetiti šta je Milorad Dodik, koji danas vrijeđa i sramoti Srbe, širi mržnju, šovinizam i izjavljuje da ne možemo živjeti sa Bošnjacima, što je sramno i nedopustivo, govorio 2007. godine kao premijer u razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem o Ratku Mladiću, Radovanu Karadžiću i SDS-u,  priznavao presude Haškog tribunala i izjavljivao, ne jednom već u više navrata, da zna dobro da se u Srebrenici dogodio genocid.

On je prodao sve, čak i kosti naših predaka, naše najveće stratište predajući Hrvatskoj preko Amerike cjelokupnu Jasenovačku građu, ponizio sve borce Vojske Republike Srpske, smanjivao im dodatak, ostavljao bez poslani pretvorio u ubogu sirotinju, okružio se dezerterima i ratnim profiterima, što je i sam.  Moramo se kao narod oduprijeti njegovoj suludoj politici koja nas vodi u nestanak.

 

Ne tako davno Dodik, koji danas izjavljuje da ne možemo živjeti sa Bošnjacima, obilazio je džamije, nosio tepihe i poklone, sastajao se sa hodžama, kako bi dobio glasove Bošnjaka, a sada vrijeđa sve čestite Srbe i bruka naciju sramnim izjavama.

Pakuj se i odlazi, to je jedini način da spasi narod, baš kao što je sam svojevremeno govorio u otvorenom pismu Slobodanu Miloševiću, a još jednom apelujem na narod da se odupre pritisku, da sačuva lično dostojanstvo i ne dođe na skup sjecikesa, mafijaša, korumpiranih političara i poslednjeg ljudskog taloga koje ih poziva, vrši mobing i ucjene.

Detaljniji apel u kratkom video prilogu…

 

Nebojša Vukanović