palpal

Лоботомија разума острашћених

Просто је невјероватно каква је мржња и опсесија у редовима владајућих и њихових улизица са пером, колико су спремни да иду далеко у измишљању, конструкцијама, спиновању и прогону својих политичких противника и неистомишљеника. Тако су данас сви медији и портали, углавном режимски, засути бујицом неповезаних глупости која су последица лоботомије разума отуђених моћника.

Иако сам у тексту који је предмет Саопштење владајуће Партије јасно написао да градоначелника Требиња ословљавам као Ћурић др Мирко како би истакао његово високо образовање и интелектуалне капацитете, те га јасно раздвојио од Ћурић Мирка, усташког емигранта из Груда који је убијен у Минхену 1969. године од стране УДБЕ и који је имао исто име и презиме као градоначелник Требиња. Политички кретеноиди и улизице са пером су креирале умоболан спин како сам тобоже градоначелника назвао усташом, а циљ је јефтина манипулација масама.

Иако није било никаквог основа и повода, прво се огласио Комитет и Партија, а потом и сам градоначелник! Наравно циљ је да се спиновањем скрене пажња јавности са поскупљења струје те капитулације режима који је устукнуо пред притиском јавности и опозиције, показао слабост и кукавичлук.

Просто је невјероватно какве болесне конструкције могу настати у главама лоботомираних лудака и политичких крегеноида, шта су све спремни да смисле, напишу и ураде како би напали и дискредитовали политичке противнике.

Најзанимљивије је да је сам Ћурић др Мирко на „спорни“ текст реаговао после дуже времена, тек када сам напао власт због поскупљења струје, а њему се у тексту указао и привидо напад на породицу Ћурић и Зупце! У страху некад знају бити велике очи, а то је најбоље показала „талачка криза“ испред Електропривреде РС, уплашени директори који зову у помоћ полицију да их заштити од мене и телефона, у стварности од полагања рачуна грађанима, и она је најбољи показ колико се боје, не мене већ истине.

Ипак не требају то јавно да показују и својим халуцинацијама и фобијама оптерећују грађане и јавност.

 

Прочитајте на линку испод „спорни“ текст „Мирко Ћурић усташки емигрант“ и провјетите да ли у њему има нешто спорно!

Мирко Ћурић усташки емигрант!?