palpal

Lobotomija razuma ostrašćenih

Prosto je nevjerovatno kakva je mržnja i opsesija u redovima vladajućih i njihovih ulizica sa perom, koliko su spremni da idu daleko u izmišljanju, konstrukcijama, spinovanju i progonu svojih političkih protivnika i neistomišljenika. Tako su danas svi mediji i portali, uglavnom režimski, zasuti bujicom nepovezanih gluposti koja su posledica lobotomije razuma otuđenih moćnika.

Iako sam u tekstu koji je predmet Saopštenje vladajuće Partije jasno napisao da gradonačelnika Trebinja oslovljavam kao Ćurić dr Mirko kako bi istakao njegovo visoko obrazovanje i intelektualne kapacitete, te ga jasno razdvojio od Ćurić Mirka, ustaškog emigranta iz Gruda koji je ubijen u Minhenu 1969. godine od strane UDBE i koji je imao isto ime i prezime kao gradonačelnik Trebinja. Politički kretenoidi i ulizice sa perom su kreirale umobolan spin kako sam tobože gradonačelnika nazvao ustašom, a cilj je jeftina manipulacija masama.

Iako nije bilo nikakvog osnova i povoda, prvo se oglasio Komitet i Partija, a potom i sam gradonačelnik! Naravno cilj je da se spinovanjem skrene pažnja javnosti sa poskupljenja struje te kapitulacije režima koji je ustuknuo pred pritiskom javnosti i opozicije, pokazao slabost i kukavičluk.

Prosto je nevjerovatno kakve bolesne konstrukcije mogu nastati u glavama lobotomiranih ludaka i političkih kregenoida, šta su sve spremni da smisle, napišu i urade kako bi napali i diskreditovali političke protivnike.

Najzanimljivije je da je sam Ćurić dr Mirko na „sporni“ tekst reagovao posle duže vremena, tek kada sam napao vlast zbog poskupljenja struje, a njemu se u tekstu ukazao i privido napad na porodicu Ćurić i Zupce! U strahu nekad znaju biti velike oči, a to je najbolje pokazala „talačka kriza“ ispred Elektroprivrede RS, uplašeni direktori koji zovu u pomoć policiju da ih zaštiti od mene i telefona, u stvarnosti od polaganja računa građanima, i ona je najbolji pokaz koliko se boje, ne mene već istine.

Ipak ne trebaju to javno da pokazuju i svojim halucinacijama i fobijama opterećuju građane i javnost.

 

Pročitajte na linku ispod „sporni“ tekst „Mirko Ćurić ustaški emigrant“ i provjetite da li u njemu ima nešto sporno!

Mirko Ćurić ustaški emigrant!?