palpal

Kriminalac Zoran Stevanović poslao batinaše na protest, intervenisala policija

Na protestu ispred Alumine, koji je organizovao Gradski odbor Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u Zvorniku, danas se okupilo nekoliko stotina građana i radnika Alumine i Fabrike glinice Birač u stečaju. Slavica Mandić i Miroslav Ilić obratili su se okupljenima i tražili da se ne odustane od borbe, a pobjeda je izvojevan sa jer pod pritiskom organizovana kriminalna grupa, na čijem je čelu Zoran Stevanović zvani Debeli, neće do izbora preuzeto upravljanje Aluminom, a onda je na narodu da odluči da li će podržati nas koji se borimo za njega i radnike, ili tajkune, moćnike i korumpirani vlast koja želi sve sa otme od naroda.

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović danas je pokazao svoje pravo lice, bahatog nasilnika i korumpiranog kabadahije. Kao što smo najavili prije protesta, jer smo imali informacije i prepisku, Stevanović je plaćao i poslao na protest svoje lokalne nasilnike, batinaše i bezbednosno-interesantna lica kako bi napali naše ljude i pravili incidente ali su se proveli kao bos po trnju.

https://youtube.com/shorts/9yAMTevY4tY?feature=share

Policija je intervenisala i spriječila plaćenike i zviždače Zorana Stevanovića da naprave incident, a ovo je početak kraja Zorana Stevanovića i strahovlade SNSD-a u Birču, jer će građani žestoko da kazne njihovu bahatost, osionost, pohlepu i okolnost.

Danas sam razgovarao sa Jelenom Trivić, Mirkom Šarovićem i Branislavom Borenovićem, koji su prihvatili prijedlog i inicijativu da uskoro napravimo veliki protest u Zvorniku, posle u Prijedoru, kako bi spriječila odlazeću bahati Vladu i režim da prodaju nacionalne resurse, Alimunu, Fabriku glinice Birač u stečaju…

Pogledajte video priloge sa skupa koji je pokazao snagu ekipe Za pravdu i red u ovoj regiji. Veliko hvala saborcima na viteškoj borbi i uspješno organizovanom skupu, te Slavici Mandić, Miroslavu Iliću i ostalim saborcima na sjajnom državi i borbi.

Vidimo se uskoro u Zvorniku! Neka bude što biti ne može, neka bude neprestana do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović