palpal

KRAS iz Laktaša isporučio kiseonik Prijedoru, Javor se bori za 300 pregleda

Čitaoci iz Prijedora poslali su mi fotografije na kojima se vidi kako je jutros, oko 10 časova, kompanija KRAS D.O.O iz Laktaša isporučila „kiseonik“ u Dom zdravlja i Opštu bolnicu Prijedor. Vrlo je izvjesno da se radi o tehničkom a ne medicinskom kiseoniku, koji je lijek i koji bi po zakonu jedini mogao da se koristi u medicinske svrhe.

 

Postavlja se pitanje direktoru Opšte bolnice u Prijedoru,  kao i direktoru Doma zdravlja g-dinu Slobodanu Javoru, kakav i od koga nabavljaju „kiseonik“, kakvog je kvaliteta i sastava, da li je nabavka sprovedena u skladu sa zakonom i koja je cijena kilograma „kiseonika“?

Takođe direktor Doma zdravlja drug Slobodan Javor, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora, trebao bi da odgovori javnosti na pitanje da li je sproveo istragu i utvrdio ko je, osim njega, odgovoran što su propale vakcine zbog nestanka struje, i da li je neko kažnjen zbog toga?

SNSD je krenuo u kampanju i snimio spot drugu i kandidatu Javoru, ali je 7 dana imao svega 288 pregleda, što govori o kvalitetu kandidata i kampanji SNSD-a, ali i snazi Partije koja je potpuno izgubila uporište u narodu! Tačno mi dođe da kod mene podijelim spot, koji su snimili profesionalni sa dobrom opremom i nije bio nimalo jeftin, pa da nagura par hiljada pregleda.

Kad vidim kako troše veselog Javora, onda mi je jasno zašto se Saša Bursać povukao i nije smio da se kandiduje, iako je to bilo prirodno i logično jer je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a. Svjestan je Bursać rezultata izbora pa je gurnuo i isturuo druga Javora da ga potroši i žrtvuje, zbog čega ću u kampanji žešće krtikovati saradnike Javora nego kandidata SNSD-a!

 

Nebojša Vukanović