palpal

Kontinuitet malignog uticaja Draška Stanivukovića na opoziciju u Srpskoj

Umjesto da njegov izbor za gradonačelnika Banjaluke 2020. godine bude prelomna tačka preokreta za opoziciju u Republici Srpskoj kako bi napokon srušila režim Milorada Dodika, nažalost Draško Stanivuković postao je teret i glavna opstrukcija borbe jer je izdao narod, svoje glasače i opoziciju koja ga je podržala da se domogne funkcije. Njegov maligni uticaj i šteta koju nanosi je ogromna, a jedino rješenje je da se kao bolesno tkivo i ubačeni element udalji iz svih opozicionih struktura, skine maske i postane dio režima, kome i pripada od kako se nagodio sa Dodikovim, koji ga drže u šaci.

Formalno izdajnik nije ni sjeo u fotelju gradonačelnika a već je iskazao ambicije da će postati predsjednik Republike Srpske, sanjajući u beogradskim medijima da će do 30-te godine doći na vrh, pokazajući da ga interesuje samo lični interes i funkcije, motivisan svojom bolesnom ambicijom. Od novembra 2020. za 4 godine mandata nije napravio nijedan sastanak sa opozicijom, konsultovao se šta da radi, već je napravio pakt sa Selakom, Nešićem, potom Igorom i Miloradom Dodikom, Stevandićem, Đokićem i Čubrilovićem, sa kojima ima odlične.

Sa druge strane ima otvoren sukob gotovo sa svim kritičarima režima, koji nose opozicionu borbu, osim sa pobratimom Cickom Bjelicom. U suštini nema razlike između izdajnika i papka Stanivukovića i njegovih partnera i prethodnika Stevandića, Čavića, Ognjena Tadića i Obrena Petrovića, a napadi i uvrede na račun Igora Crnatka samo su vrhunac beščašća i odrađivanje prljavih poslova za svog mentora i mecenu Milorada Dodika, koji ga je ucijenio, kupio i drži u makazama.

Kako je izdajnik Stanivuković prevario narod i gdje je izlaz iz krize? Detaljnije u video prilogu…

 

 

Nebojša Vukanović