palpal

Koliko je para u Srbiji uzeo od Dodika – kukavica Šmit nastavlja sa akcijom spašavanja Mandžurijskog kandidata Dodika

Nakon sramnog intervjua i gnusnih laži koje je iznio danas u Avazu, da je opozicija tražila od njega da smijeni Dodika, valjda je sada svima jasno da Kristijan Šmit igra igru spašavanja svog Mandžurijskog kandidata Milorada Dodika, da vodi podmuklu kampanju u njegovu korist i sada se jasno vidi kakva je uloga međunarodne zajednice i stranaca, mešatara koji žele da ostanemo njihova siromašna kolonija. Ispao je budala, kreten i kukavica debaklom u Banjaluci, jer nije uspio da istjera kapric, pa sada pokazuje svoje pravo lice, podmuklo i zlo.

Nikada nisam vidio niti upoznao Kristijana Šmita, niti sa njim progovorio neku riječ, a ne da sam od njega tražio da smijeni Dodika, a podmukli i zli Švabo bi trebao da izađe u javnost i kaže ko je, kada i šta od njega tražio? Takođe treba da odgovori koliko je miliona evra, preko posrednika, uzeo od Dodika posle izbora kako bi zataškao i amnestirao izbornu krađu i ostavio ga na vlasti, i da li je novac preuzeo prilikom posjete Srbiji prošle godine?

Da li zbog toga ne smije da odgovori na Dodikove uvrede, jer ga drži u šaci, i pokušava nanijeti štetu njegovim političkim protivnicima, iznoseći laži, navlačeći ih u klopku, i nabacujući uporno loptice režimu, čiji su režimski mediji spremno dočekali novo nabacivanje loptice kako bi poveli lažnu kampanju. Čudno je kako režimski mediji sada vjeruju i citiraju paušalne izjave Šmita, a nisu mu vjerovali kad je govorio kako ga je Dodik pozivao na rakiju i sastanak, i druge detalje kojima je otkrivao pravo lice Uzurpatora.

 

Detaljniji osvrt na intervju podmuklog i zlog Šmita u video prilogu..

 

 

Nebojša Vukanović