palpal

Ko će javiti RTRS-u da je Lavrov bio sa Ivanićem?

Ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov sinoć je došao u Sarajevo, i danas se sastao sa Mladenom Ivanićem i druga dva člana Predsjedništva, te sa ministrom vanjskih poslova BiH Igorom Crnatkom. Lavrov je uputio važne poruke da se zalaže za poštovanje Dejtona, što znači da podržava stavove SZP i protivi se formiranju trećeg hrvatskog entiteta, što predlažu Dodik i Čović.  Nakon srdačnog sastanka Lavrov je Ivaniću  dao rođendanski poklon, a potom je odletio za Banjaluku.

 

RTRS je potpuno ignorisao dolazak Lavrova u Sarajevo i sastanke sa Ivanićem i Crnatkom, pa oni koji čitaju i prate RTRS uopšte i ne znaju da se Lavrov prije Dodika susreo sa Ivanićem i Crnatkom!

Prosto je nevjerovatno da cijeli dan svi mediji u regionu izvještavaju o dolasku Lavrova i susretu sa Ivanićem i članovima Predsjedništva BiH, a da RTRS nije napisao ni riječ, niti je objavio bar kratku vijest o posjeti ruskog ministra Sarajevu. Ovo je samo jedan u moru primjera neprofesionalnog rada i zloupotreba Fabrike mržnje i zla, koja nastoji da izdigne Dodika i diskredituje njegove protivnike manipulišući gledaocima kako je Lavrov došao isključivo kod Dodika. Kao noj koji stavi glavu u pijesak misleći da ga niko ne vidi, tako i na RTRS-u misle kako građani Srpske neće saznati da je Lavrov bio sa Ivanićem ako oni to oni ne objave. RTRS svakoga dana iznova probija dno, i pitam se kako niko od zaposlenih i urednika konačno ne pokuša da digne glas, suprostavi se sveopštem ludilu koje je zavladalo na RTRS-u.

 

Nebojša Vukanović