palpal

Kim Kardašijan stiže u Trebinje?

Nakon emitovanja promotivnog video priloga o novoj turističkoj ponudi grada Trebinja, prije svega srpskog turizma, i luksuznoj hacijendi gen-seka Partije i direktora Elektroprivrede Srpske Luke Petrovića na selu Zagora u Trebinjskim brdima, koja je postala pravi hit, počeli su pozivi sa svih strana i potražnja za vladinim turističkim vaučerima. Mnogi su pisali Vladi, premijeru i Ministarstvu trgovine i turizma, pitaju da li ima slobodnih termina i vaučera za Lukinu hacijendu, jer je u vrijeme korone ona idealna za odmor. Hacijenda je udaljena 20-ak kilometara od grada i civilizacija, daleko je od očiju javnosti i turista, Zagora je pusta i nenaseljena, pruža potpuni mirnu prirodi, nema bojazni od korone, kilometarski zidovi pružaju zaštitu a oprema i luksuz, spa, bazen, vinski podrumi, saloni za karte i društveni sadržaj, materijali i luksuz na svakom detalji, su na nivou najelitnijih hotela i vila na Azurnoj obali, pa je oduševljenje svjetskog džet-seta očekivano.

Među zainteresovanim za posjetu Zagori i Trebinju je Kim Kardašijan, koja je poslala zahtjev Luki i Vladi da li ima slobodnih termina i turističkoj vaučera da sa Paris Hilton i svojom ekipom uživa u čarima nevjerovatnog kompleksa i hacijende na Zagori.

Za samo par dana video prilog hacijende na Zagori imao je preko 200 000 pregleda, 132 000 na „facebooku“ i 74 000 na „Youtube“, bez priloga i tekstova koji su prenijeli BN televizija, Fokus, Slobodna Bosna i drugi mediji, promovisao sam Trebinje, turističku ponudu i Luku bolje nego iko do sada, pa očekujem da će Turistička zajednica i grad Trebinje to znati da cijene i dati mi neku prigodnu nagradu u znak zahvalnosti promocije grada i turizma tokom loše sezone i pandemije korona virusa. Moguće da bude i neka skromna zahvalnica HET-a i Elektroprivrede Republike Srpske, iako su na koljenima, jer je ipak njihova uloga i novac u izgradnji elitnog turizma bila presudna..

 

* tekst je satiričnog karaktera i sadržaja

 

Nebojša Vukanović